Raj voda je preduzeće sa više od decenije iskustva u distribuciji sveže vode za piće i aparata za vodu. Nalazimo se u centru Beograda, opština Stari grad u Palmotićevoj 19 i raspolažemo magacinom u Luci Beograd. Pravna forma naše firme određena je registracijom kod APR-a, kao jednočlano društvo sa ograničenom odgovornošću, i jedino je preduzeće registrovano pod nazivom RAJ VODA.
Ono što nas, pre svega, diferencira od konkurencije jeste efikasnost u radu, ekološka odgovornost u vidu materijala koji se vraćaju u reciklažni proces kao i distribucija kvalitetne prirodne atestirane izvorske vode.

Distribucija sveže izvorske vode do vrata Vaše firme ili stana. Pozovite nas telefonom (011/655-55-20) ili nam pišite na stranici kontakt.

 

Profesionalnost, ljubaznost, efikasnost i diskrecija članova našeg tima je visok standard koji smo uspostavili, a vrednosti kojima težimo su prepoznate od strane zahtevnih klijenata, kako fizičkih lica, naših dragih kupaca tako i malih, srednjih i velikih preduzeća širom Srbije.


Ne postoje limiti za naš profesionalni tim - balone za vodu, pakete u kojima su flaše od 6, 1,5 i 0.5 litara kao i aparate za vodu distribuiramo besplatno na teritoriji Beograda, kao i širom Srbije uz prethodni dogovor. Uz višegodišnje iskustvo u obezbeđivanju događaja vodom u mogućnosti smo da Vam izađemo u susret i za specifične zahteve. Za više informacija pošaljite upit ovde.


Dostava sveže vode na kućnu adresu ili u sedište Vaše firme naša je odgovornost. Distribucija aparata za vodu, montaža, održavanje i servisiranje tokom perioda saradnje obavlja se efikasno i lako uz poštovanje rokova.
Dobra reputacija i preporuke naša su najveća snaga, jer kada jednom probate svežu vodu sa našeg izvora, mislimo, aparata za vodu, bićete naš prijatelj i stalni kupac.