Nedoumice koje imate u vezi kupovine naših proizvoda, distribucije sveže izvorske vode ili održavanja i servisiranja vodomata potražite u odgovorima na najčešće postavljana pitanja. Za dodatne informacije pozovite nas telefonom ili nam pišite na stranici kontakt.


Pitanja


1. Koja je minimalna količina balona vode koju bi trebao da poručujem da bi dobio vodomat besplatno na korišćenje?


2. Koji je rok isporuke?


3. Kada se vrši sanitizacija vodomata?


4. Šta je sanitizacija vodomata?


5. Koliko košta sanitizacija vodomata?


6. Koja je cena jednog balona vode?


7. Da li mogu da kupim prazan balon?


8. Da li mogu da kupim vodomat?


9. Da li mogu da kupim čaše?


10. Da li mogu da popravim vodomat kod vas iako nisam vaš redovni kupac?


ODGOVORI1. Koja je minimalna količina balona vode koju bi trebao da poručujem da bi dobio vodomat besplatno na korišćenje?


Da bi ste dobili vodomat na besplatno korišćenje potrebno je da naručujete minimalno 3 balona vode od 18,9 L mesečno. Uslov se odnosi jednako na pravna i fizička lica.

 


2. Koji je rok isporuke?


Rok isporuke balona vode ili proizvoda iz naše ponude je u toku istog dana kada je izvršena narudžbina, a najkasnije u roku od 24 sata.


3. Kada se vrsi sanitizacija vodomata?


Obaveza preduzeća Raj voda je da dva puta godišnje besplatno izvrši sanitizaciju aparata (čišćenje i dezinfekcija) koji smo Vam dali na korišćenje besplatno uz naručivanje minimalno potrebnih količina balona vode mesečno.


4. Šta je sanitizacija vodomata?


Sanitizacija je postupak čišćenja aparata za vodu uz dezinfekciju svih površina uređaja koje su u dodiru s vodom, kako bi se eliminisali kamenac i mikroorganizmi iz okruženja kojima pogoduje vlažna sredina aparata za vodu. Ovaj postupak obuhvata čišćenje i dezinfekciju
spoljašnjosti i unutrašnjosti aparata za vodu, slavine, rezervoara i svih cevi kroz koje prolazi voda.


5. Koliko košta sanitizacija vodomata?


Sanitizacija vodomata je obavezna dva puta godišnje. Za više informacija u vezi cene sanitizacije aparata za vodu i zakazivanja termina obratite nam se na stranici kontakt.


6. Koja je cena jednog balona vode?


Za sve informacije u vezi cene balona za vodu od 18,9 L kao i uslova dostave, pošaljite nam upit na stranici kontakt.


7. Da li mogu da kupim prazan balon?


U slučaju da imate potrebe za kupovinom praznog balona za vodu, informacije o ceni i uslovima kupovine možete dobiti slanjem upita na stranici kontakt.


8. Da li mogu da kupim vodomat?


Vodomat možete kupiti. Za informacije u vezi cene i uslova kupovine pošaljite nam upit na stranici kontakt. Vodomate iz naše ponude pogledajte ovde.


9. Da li mogu da kupim čaše?


Čaše se mogu kupiti. Za informacije u vezi cene i uslova kupovine pošaljite nam upit na stranici kontakt. Pogledajte našu ponudu čaša ovde.


10. Da li mogu da popravim vodomat kod vas iako nisam vaš redovni kupac?


Vodomat u Vašem vlasništvu možete servisirati i održavati u našem servisu. Pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam u kratkom roku, u zavisnosti od vrste kvara i potrebne intervencije, poslati ponudu i detalje o uslovima saradnje.