Za nas se podrazumeva da u svojim prostorijama imamo aparat za vodu. Čaša vode kad se oseti žeđ samo je detalj u proceni klijenta koji od samog stupanja u agenciju procenjuje kvalitet usluge koji će za svoj novac dobiti kod nas. Dok odgovaramo na brojna pitanja i pružamo različita objašnjenja naše reči ne smeju da presuše, pa pored sebe uvek moramo imati vodu.

Čaša vode pri ruci kad god zatreba štedi vreme i održava koncentraciju, a u brojkama to za nas znači do 10 balona od 18,9l vode na mesečnom nivou, eventualno 8 balona u pojedinim periodima godine. Opcija za grejanje vode omogućava nam da brzo napravimo kafu, čaj, instant doručak...

Kod Raj voda d.o.o. koristimo pogodnosti koje pružaju za korisnike poput nas (firme, agencije, ordinacije, advokatske kancelarije...). Osim što od njih nabavljamo vodu, koristimo i njihove aparate.
Nabavku vršimo onlajn i dosad nismo imali komplikacije oko isporuke, plaćanja ili kvaliteta.

Naše iskustvo

Imali smo situaciju u kojoj je aparat za vodu počeo neprijatno da zuji. Uputili smo im reklamaciju i brzo su reagovali, a tako su se i obavezali u ugovoru. Njihov serviser je konstatovao da problem pravi ispupčenje na našem PVC podu. Premestio je aparat na ravno i zujanje je prestalo.

Zadovoljni smo vodom koju pijemo, a nije retkost da se klijenti raspituju gde je nabavljamo. Investiranjem u nabavku vode za piće zaparavo upotpunjujemo uslugu koju pružamo.

Nova ambalaža deluje moderno i odlično se uklapa u naš ambijent!

Prijavite se na naš newsletter