Vodomat u zubarskoj ordinaciji izraz je prave neophodnosti.

Suprug i ja uspešno vodimo zubarsku oridnaciju već dugi niz godina, na atraktivnoj lokaciji u užem centru grada. Brigu o zdravlju svojih zuba prepuštaju nam i domaći i inostrani pacijenti. Radimo uvek u različitim smenama, često bez mogućnosti da se više posvetimo pacijentima u čekaonici.

Pacijente koji čekaju na prijem u ordinaciju neko treba da usluži, a aparat za vodu omogućava im da se posluže sami prema svojoj potrebi. Dok se trpe bolovi, a neretko i strah od zubara, gutljaj sveže vode je neophodnost, a čaše za jednokratnu upotrebu najbolji su izbor u pogledu higijene.

Raj voda je dobar izbor

Raj voda dobar je izbor za porodičnu firmu. Vođenje porodične ordinacije osim oralne medicine uključuje i organizaciju posla, telefonsku komunikaciju s pacijentima, vođenje evidencija, nabavke, plaćanja itd.

Nabavka Raj vode na klik olakšava poslovanje, a kvalitetna voda za piće pri ruci u svakom trenutku pri našem poslovnom tempu veoma znači! Posebno je važno to što odgovorno vode računa o servisu i dezinfekciji uređaja.

Naši pacijenti osećaju se udobnije dok čekaju, a ovo je jedan od načina na koji im dajemo do znanja da znamo šte im je potrebno i da im to u našoj ordinaciji pružamo. Nabavaka preko interneta kod Raj vode omogućava da to učinimo u bilo koje vreme.

Prijavite se na naš newsletter