0
  •  x 
Korpa je prazna

Aparat za vodu (water cooler aparat) obezbeđuje uvek svežu vodu za piće odabranog kvaliteta u potrebnoj količini. Cena aparata za vodu koji želite u poslovnom prostoru, kući, na nekom drugom mestu prema ličnoj zamisli pristupačna je, a aparat već sad možete obezbediti klikom na našu onlajn prodvnicu.

Dostavljamo aparate za vodu i balone vode za piće na željenu adresu u dogovoreno vreme. Dovoljna je onlajn porudžbina bez ikakvog dodatnog napora naručioca!

Montaža i održavanje aparata uz redovno snabdevanje kvalitetnom vodom za piće naša je obaveza.

Aparat za vodu na dohvat ruke omogućava uvek dostupno osveženje i brzu pripremu kafe, čaja, minut obroka prema ličnom ukusu. Osetite komfor onlajn narudžbine i već sad oslušnite žubor koji će ispuniti vašu čašu!

Šta treba znati o aparatima za vodu

Aparati za vodu koji se kod nas mogu kupiti i iznajmiti isključivo su kompresorskog tipa. Samo ovakav aparat pruža adekvatan komfor jer daleko brže i tiše greje i hladi vodu u odnosu na termoelektrični vodomat.

Želite da koristite vodomat?

Potpuno nov vodomat u našem vlasništvu dobićete na korišćenje po ceni od 480,oo dinara bez PDV-a mesečno potpisivanjem ugovora na godinu dana, pri čemu se kao fizičko lice obavezujete na nabavku minimum 2 balona od 18,9l Raj vode (po vodomatu) mesečno, ili kao pravno lice na 3 balona od 18,9l Raj vode (po vodomatu) mesečno.

Vodomat besplatno* koristite kao ugovorni korisnik po isteku prvih godinu dana, tj. korisnicima Raj vode za aparat za hlađenje i grejanje vode najam naplaćujemo samo prvih godinu dana. 

Već sad vodomat možete koristiti besplatno ukoliko se odlučite za ranije korišćeni aparat. U tom slučaju ugovorom ćete se obavezati na nabavku minimum 2 balona od 18,9l Raj vode (po vodomatu) mesečno, ili kao pravno lice na 3 balona od 18,9l Raj vode (po vodomatu) mesečno.*

*Ukoliko ne poručite ugovorenu količinu Raj vode na mesečnom nivou, u obavezi ste da  platite 480,00 din bez PDV-a na ime mesečnog zakupa aparata za vodu.

Želite da kupite vodomat?

Vodomat kod nas možete kupiti onlajn. U ponudi su novi vodomati, kao i ranije korišćeni. Kupujući naš vodomat ostvarujete povoljnosti na cenu balona Raj vode od 18,9l.

Uštedite vreme i odmah izaberite vodomat koji najviše odgovara vašoj potrebi.

Gde postaviti aparat za vodu?

gde postaviti vodomatAparat za vodu može se postaviti na svakom odabranom mestu koje ima strujni priključak.

Pločice su idealna podloga za vaš aparat za grejanje i hlađenje vode, ali nisu neophodne. Površina na koju se postavlja vodomat treba da bude potpuno ravna, jer se u suprotnom može javiti zujanje, a mesto pored prozora treba izbegavati zbog izloženosti vode uticaju dnevne svetlosti.

Ne postoje nikakva dodatna ograničenja pri odabiru mesta na koje ćete postaviti svoj automat za vodu.

Zamislite idealnu poziciju za izvor sveže vode u svojoj kancelariji, čekaonici  svoje firme, domu…

Šta se tačno događa kada pošaljete onlajn porudžbinu

Onlajn porudžbina koju ste nam poslali poseduje sve informacije potrebne kako bismo formirali ugovor. Očekujte da vas kontaktiramo odmah ili najkasnije u roku od 24h kako bismo finalizirali saradnju.

Isporuku ćemo izvršiti u dogovorenom roku i terminu uz potpisivanje ugovora koji ćete dobili na uvid.

Fizička lica plaćanje po narudžbini vrše prilikom isporuke, a pravna lica u roku od 7 dana, što je definisano ugovorom.

Kod nas jednostavno onlajn porudžbinom obezbeđujete vodmat, vodu za piće i prateću opremu!

Trajnost i održavanje aparata za vodu i prateće opreme

Aparat za vodu potrebno je redovno održavati jer je to preduslov za kvalitet vode i trajnost aparata za grejanje i hlađenje vode. Redovna sanitacija (čišćenje i dezinfekcija) aparata za vodu preporučuje se više puta godišnje, a minimalno se mora izvršiti dva puta godišnje.

Naša obaveza je da izvršimo sanitaciju aparata koji smo dali u zakup dva puta godišnje. Sanitacija se uvek možete poručiti kod nas prema ličnoj potrebi za  vodomate koje smo dali u zakup i za vodomate u vašem vlasništvu.

Ukoliko primetite da je aparat za vodu koji ste uzeli u zakup postao bučniji, otkrijete najmanje curenje, ili bilo kakav drugi kvar, kontaktirajte nas što pre kako bismo otklonili kvar, ili izvšili zamenu aparata. Potrebno je da čuvate aparat od oštećenje, ulubljenja i kvarova izazvanih neodgovornim rukovanjem. Nadoknada ovakve štete obaveza je korisnika. 

Mi ne naplaćujemo kauciju za ambalažu (balone) u kojoj se isporučuje Raj voda. Ispražnjeni balon za vodu vraćate prilikom prijema nove porudžbine. Ambalažu koja upotrebom izgubi kompaktnost materijala ili postane porozna, zamenjujemo novom. Ukoliko izgubite ambalažu, ili je oštetite neodgovornom upotrebom u obavezi ste da nadoknadite sumu u visini nabavne cene balona za vodu.

Ako niste zadovoljni…

Ugovor koji ste potpisali na godinu dana, imate pravo da raskinete već sledećeg meseca ukoliko niste zadovljni našom uslugom i kvalitetom.

Ekološki odgovorno poslovanje

Svoju delatnost zasnivamo na visokim standardima u pogledu  zdravlja ljudi i životne sredine.

Distribuiramo isključivo vodu čiji kvalitet garantuju zvanične analize zakonom ovlašćenih republičkih i gradskih institucija.

Staru ambalažu i čepove uključujemo u proces reciklaže, bez mogućnosti da dospeju na komunalne deponije.

Zdrava priroda izvor je kvalitetne pijaće vode, a kvalitetna voda  za piće je izvor zdravlja!

Korpa

 x 

Prazna korpa