Poručite uvek svežu, izvorsku vodu, a profesionalci iz našeg tima će Vam distribuirati balone ili flaše sa vodom do Vašeg stana ili kancelarije potpuno besplatno. Koje vrste ambalaže i veličine pakovanja možete poručiti? 

Minimalni uslovi za poručivanje i besplatnu dostavu kvalitetne sveže vode – izbor je na Vama: 

BALON 18.9 LITARA – POVRATNA AMBALAŽA

 

Balon za vodu ima zapreminu od 18,9 litara ili 5 galona i napravljen je od polikarbonatne plastike. Izuzetno je otporan, čvrst i predviđen isključivo za distribuciju vode. Osnovni paket, ako se odlučite za ugovornu obavezu, za pravna lica i fizička lica iznosi poručivanje minimum 3 balona vode od 18,9 litara mesečno. Uz redovno poručivanje ugovorene količine sveže izvorske vode, vodomat Vam dajemo na korišćenje potpuno besplatno. 

 

U slučaju da niste u mogućnosti da poručujete minimalne količine vode koju ćemo Vam besplatno dostavljati, ili jednostavno nemate tolike potrebe za vodom, aparat za vodu možete povoljno mesečno iznajmljivati. Za sve informacije u vezi uslova iznajmljivanja pošaljite nam upit na stranici kontakt.

 

Za naše kupce koji već poseduju svoj vodomat, a potrebna im je sveža i proverena voda izuzetnog kvaliteta, minimalna količina poručivanja za besplatnu dostavu je 2 balona sveže izvorske vode mesečno. U slučaju da želite lično da preuzmete balone sa vodom, možete ostvariti popust od 20% tako što će te doći u naš magacin u luci Beograd. Molimo Vas da nam pošaljete upit putem stranice Kontakt. Lako i brzo ćemo se dogovoriti. 

 

 s-raj-voda-beograd-baloni-za-vodu-dostava-vodomati-prodaja-zakup-22-01

 

BALON 6 LITARA – NEPOVRATNA AMBALAŽA

 

Balon sa ručkom u PET ambalaži izuzetno je lak za manipulisanje i nošenje. Pakovanje od 6 litara pogodno je kada Vam je potrebna sveža i kvalitetna voda u prirodi na izletu, ili u situaciji kada imate potrebu za gašenjem žeđi više ljudi ili gostiju. 

 

Za poručenu svežu izvorsku vodu u većim iznosima, dostava vode je besplatna na adresu koju Vi želite. Sve informacije u vezi besplatne dostave i potrebnih količina poručene vode za besplatnu dostavu možete dobiti slanjem upita na stranici kontakt

 

 

FLAŠA 1,5 LITARA – NEPOVRATNA AMBALAŽA

  

Flaše od 1,5 litara u PET ambalaži pakujemo u pakete od 6 flaša sveže izvorske vode. Dimenzije ove vrste pakovanja lako se odlažu u frižider kao i na police podruma ili ostave, na mesta koja su hladnija i tamnija. Mnogi od Vas više vole kada su pakovanja vode manja. U potpunosti Vas razumemo, flaše od 1,5 litara idealne za manipulisanje i posluživanje. 

 

 

 s-raj-voda-beograd-flasice-vode-dostava-vodomati-prodaja-zakup-22-01

FLAŠA 0,5 LITARA – NEPOVRATNA AMBALAŽA

 

Flaše od 0,5 litara u PET ambalaži pakujemo u pakete od 12 komada. Flašice sa svežom izvorskom vodom od pola litre uvek su praktične kada je Vam je potrebno osveženje pri ruci. Pogodne su za nošenje u ruci, torbici ili rancu, u zavisnosti da li Vam je sveža voda potrebna na ulici dok hodate, ili tokom fizičke aktivnosti. 

 

 

 

Sve porudžbine sveže izvorske vode dostavljamo do vrata Vašeg stana ili kancelarije, a takođe možete nam dostaviti i bilo koju drugu adresu za dostavu prema Vašoj potrebi. Profesionalci iz našeg tima su brzi i veoma uslužni ali ako želite, osim putem dostave, balone i flaše sa svežom vodom možete preuzeti i lično u našem magacinu u Luci Beograd i ostvariti popust od 20%.