s-raj-voda-baloni-za-vodu-vodomati-golijska-ledena-srbija-beograd-22-01

Preduzeće Raj voda distribuira svežu izvorsku vodu izuzetog kvaliteta pod nazivom Golijska LEDENA voda. Vodu na Vašu kućnu adresu ili adresu Vaše firme možete poručiti u balonima od 18.9 L koji se lako montiraju na aparat za vodu. U svakom momentu možete uživati u hladnoj vodi za piće ili koristiti toplu vodu sa aparata za druge namene. Svežu vodu možete naručiti takođe u balonima sa drškom od 6 L, i flašama od 1,5 L i 0,5 L.  

Voda u balonima od 18.9 L i 6 L, ili flaše sa vodom od 1,5 L i 0,5 L na Vašem kućnom pragu ili na vratima Vašeg preduzeća.

 

KVALITET VODE

 

Zavod za javno zdravlje u Čačku centar za higijenu i humanu ekologiju izvršio je fizičko hemijska ispitivanja Golijske LEDENE vode. 

 

Preuzmite rezultate istraživanja vode ovde. 

 

Golijska LEDENA voda pripada hidrokarbonatno-kalcijumskom tipu vode, a prema vrednostima pH pripada neutralnim do slabo alkalnim vodama. Rezultat bakteriološke ispravnosti je, može se reći, potpuno sterilan te se radi o vodi izuzetnog kvaliteta. 

Dobro uravnotežen mineralni sastav i  nizak sadržaj natrijuma čine Golijsku LEDENU vodu pogodnom za piće svaki dan. Vodu koju Vam donosimo na kućni prag mogu konzumirati svi članovi Vaše porodice bez ograničenja. Moderni aparati za vodu iz naše ponude učiniće Golijsku LEDENU zaista ledenom u rekordnom roku, ali sa druge strane i dovoljno vrućom da možete lako i brzo napraviti kafu ili čaj. 

Kompletan proizvodni proces Golijske LEDENE vode je pod neprestanom kontrolom te je ostvario sertifikat HACCP i ISO9000 standard, a takođe je označen žigom proizvoda zdrave hrane ZELENA JABUKA.

Prema odredbama Pravilnika o kvalitetu prirodnih mineralnih, prirodnih izvorskih i stonih voda objavljenom u Službenom glasniku Republike Srbije u decembru 2005. godine, voda ima uslove da se deklariše kao Prirodna izvorska voda se registrovanom Robnom markom “Golijska LEDENA”. Navedeni pravilnik usklađen je sa važećim pravilnicima o kvalitetu voda na teritoriji Evropske Unije.

 

IZVOR VODE – PARK PRIRODE GOLIJA

 

Lokalitet izvora Vučje nalazi se istočno-jugoistočno od Ivanjice, na udaljenosti od oko 8 kilometara. Prostor na kome se nalazi izvor je u potpunosti nenaseljen, a dubina izdanske pukotine je približno 90-130 metara. Izdašnost izvorišta je konstantna tokom čitave godine sa temperaturom od 7,1 stepeni celzijusa. Golijska LEDENA je laka i meka voda te svojom svežinom verno odslikava kraj iz koga potiče. 

Ono što posebno krasi kraj u kome se nalazi izvorište vode, Park prirode Golija, jeste da se čitavo područje nalazi pod zaštitom UNESCO-a i Vlade Republike Srbije kao Svetska baština. 

Još jedan od razloga da probate kvalitetnu vodu koja potiče iz zaštićenog područja. Čista izvorska voda koju naručujete pakuje se u balone i flaše koji se vraćaju u reciklažni proces. Brinemo o prirodi i zdravlju, ako niste do sad, probajte Golijsku LEDENU.

 

 

s-raj-voda-baloni-za-vodu-vodomati-golijska-ledena-srbija-beograd-22-02